Felipe

  • Gepost door Unknown
  • op vrijdag, november 29, 2013 -
  • 0 reacties
Felipe woont nu drie maanden in het Casa Esperança en het is een geweldig jongetje. Hij heeft een heel uitbundig karakter en heeft gigantisch veel energie. Dit maakt tegelijk ook dat hij soms heel lastig is. Vooral de eerste weken was hij heel rebels en ongehoorzaam. Ook was hij agressief. 
Hierin is hij zeer vooruit gegaan. De laatste maand heeft hij geen agressief gedrag naar de staf vertoond, maar hij blijft wel een lastige jongen. Je moet nog steeds de meeste dingen tien keer zeggen en heel erg aandringen voor hij gehoorzaamt. 

Maar boven alles is het een heel mooi, levendig ventje. Hij is dol op stoeien, ook op momenten dat jij er geen zin in hebt. 

Hier is hij de boom in geklommen om fruit te plukken. Het schijnt dat de bomen over een maand zo vol fruit zullen zijn dat er niet genoeg monden zijn om alles op te eten.

Auteur

Daniël

Ik werk sinds 1 juli 2013 in Recife, Brazilië bij de organisatie Jeugd met een Opdracht. Hier werk ik vooral met jongens die vroeger op straat leefden. Op straat hadden ze een verschrikkelijk leven met drugs, geweld en mishandeling. Ons doel is dat de jongens terug kunnen keren naar de maatschappij, een baan krijgen en zichzelf onderhouden. Het is mijn droom dat God deze jongens verandert en dat mijn inzet daaraan bijdraagt.

0 reacties: