Jongetje teruggekomen

  • Gepost door Unknown
  • op vrijdag, januari 16, 2015 -
  • 0 reacties
Lucas heeft aan de laatste Triage meegedaan, maar tijdens het hele gebeuren met het lijmsnuiven is weggelopen. Dat is ook een beetje onder manipulatie van twee andere jongens (Pedro en Lucas, die niet meer bij ons wonen) gebeurd. Na een hele lange tijd kwam het straatteam hem weer op straat tegen en hij wilde zoo graag terug. Hij gooide meteen z'n flesje lijm weg en gister sinds gister woont hij weer in Casa Esperança.

Lucas is echt een geweldig joch. Hij is dol op fruit en hij klimt in elke fruitboom om te zien of er vruchten hangen. Van een simpele mangoboom tot een twintig meter hoge kokosboom, hij klimt erin om de vruchten te plukken. Lucas is een heel open kereltje, vol bravour en praatjes. Hij brengt veel hilariteit met zich mee en Casa Esperança is een stuk leuker met hem erbij!


Auteur

Daniël

Ik werk sinds 1 juli 2013 in Recife, Brazilië bij de organisatie Jeugd met een Opdracht. Hier werk ik vooral met jongens die vroeger op straat leefden. Op straat hadden ze een verschrikkelijk leven met drugs, geweld en mishandeling. Ons doel is dat de jongens terug kunnen keren naar de maatschappij, een baan krijgen en zichzelf onderhouden. Het is mijn droom dat God deze jongens verandert en dat mijn inzet daaraan bijdraagt.

0 reacties: